contact

mijn profiel op LinkedIn.com

pa-cc.nl, public affairs coaching & consulting
mr Michiel Krijvenaar

m.krijvenaar@pa-cc.nl

Telefoon: 0031-6-501 22 645Michiel Krijvenaar @ BvPA

Kantoor: Maliebaan 45, 3581 CD Utrecht

 

Over pa-cc.nl, public affairs coaching & consulting

Michiel Krijvenaar begon zijn carrière als medewerker van het Tweede Kamerlid Broos van Erp (VVD), in combinatie met het afronden van zijn studie rechten aan de Universiteit Utrecht.

Na vijf jaar werkzaam te zijn geweest bij de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF) in Utrecht, maakte hij via adviesbureau Burson-Marsteller in Den Haag en vervolgens in 2000 als senior adviseur public affairs bij het Amsterdamse Boer & Croon eind 2007 de overstap naar Philip Morris Holland BV.  In november 2008 heeft Michiel Krijvenaar pa-cc.nl, public affairs coaching & consulting opgericht.

Sponsor

Bij het zevenjarig bestaan van pa-cc.nl, public affairs coaching & consulting is stilgestaan bij het feit dat de succesvolle onderneming en het succesvol uitvoeren van de opdracht resultaat is van goed samenwerken tussen opdrachtgevers en pa-cc.nl, public affairs coaching & consulting.

Teamsport is het voorbeeld van goede samenwerking. Daarom is pa-cc.nl, public affairs coaching & consulting vanaf 2008 met veel plezier sponsor van lijnteams van Mixed Hockeyclub Fletiomare; Teamspelers, die spelplezier en individuele inzet in teamverband met succes combineren op het veld en in de zaal.