netwerk-en

“Het succes van een eigen bedrijf blijkt niet zozeer te maken te hebben met bedrijfsstrategiën en motivatie. Goed netwerk is belangrijker.” (promotie-onderzoek dr. Arjan van den Born, Universiteit Utrecht, 17 maart 2009)

Het netwerk van de lobbyist, de kwaliteit van de verkregen kennis en informatie-strategieën zijn belangrijk voor een succesvolle lobby (Taminiau & Wilts, 2006)

pa-cc.nl, public affairs coaching & consulting, werkt samen met ondernemende communicatiespecialisten en vakgenoten. Wat voorheen de ‘éénpitter’ genoemd is, staat nu bekend als de flexibele professional. Vele één- en meerpitters maken een team met vuur.

de voorbijgangerPartners

De Lobbyvakschool

De Lobbyvakschool adviseert bestuurders en managers over hun lokale lobby. Zij krijgen lokaal steeds meer te maken met maatschappelijke en politieke krachten. Bijvoorbeeld met de gemeente, die (inkoop)taken overneemt van het Rijk en met inwoners die zich verenigen in belangengroepen.

Groots reclamebureau

Haicu webdesign

Enchilada design communicatie

Speksnijder Marketing & Projectmanagement

Flexfarma, zelfstandige interimprofessionals

Miller & Meier Consulting wurde 1997 gegründet und gehört zu den größten inhabergeführten Beratungen für Strategie und Lobbying in Deutschland.