6 03
2012

olympisch vuur

Geplaatst door: krijvenaar in Den Haag morgen, Lobby-praktijk

Nationaal Public Affairs Congres 2012: lobbyen met het Olympisch Plan 2028

Olympics

Het Olympisch Plan streeft naar een vitale samenleving, een cultuur van excellente prestaties en economische impact. Kan het Olympisch Plan een krachtige bijdrage leveren aan de lobby voor betere zorg, infrastructuur, innovatiebeleid, evenementenbeleid, Holland Branding en publiek-private samenwerking?

Inspirerende sprekers tijdens het Public Affairs Congres 2012 belichten onder leiding van Tom van ’t Hek en in interactieve deelsessies de verschillende invalshoeken van de lobby voor het Olympisch Plan 2028. Arnold Vanderlyde en Gerard Dielessen leggen uit wat het Olympisch Plan voor Nederland kan betekenen, ook in economisch moeilijke tijden. Tessa Jowell licht toe wat Nederland daarbij van de lobby voor het binnenhalen van de Olympische Spelen in Engeland kan leren. Maurice de Hond onderzoekt hoe het draagvlak voor het Olympisch Plan kan worden vergroot. Geert Ruigrok laat zien hoe Limburg invulling geeft aan het Olympisch Plan. Johan Wakkie behartigt de belangen van het Olympisch Plan door tijdens het WK Hockey 2014 sport, samenleving en bedrijfsleven met elkaar te verbinden.

Deelnemers aan het BVPA congres 2012 krijgen een kijkje achter de schermen van de lobby voor het Olympisch Plan 2028 en worden vanuit hun expertise uitgenodigd mee te denken over uitdagingen waar het Olympisch Plan voor staat.

Het congres vindt plaats op 2 april as. van 9.30 tot 18.00uur op en rond het Lange Voorhout, in drie prachtige authentieke locaties: Theater Diligentia (hoofdlocatie), Pulchri Studio en Sociëteit de Vereeniging. Bij het congres zullen politici, Public Affairs professionals, journalisten, communicatiespecialisten, wetenschappers en vertegenwoordigers uit de sport aanwezig zijn.

 

Tags: , , ,