31 08
2014

Vacature: trainee onderzoek & public affairs

Geplaatst door: krijvenaar in Lobby-praktijk

Mooie ervaring voor ambitieuze (bijna-)starter met enorme nieuwsgierigheid

Lobbyvakschool
De Lobbyvakschool is deze zomer opgericht door zelfstandig ondernemers in public affairs. We richten ons op (lokale) lobby van en door bestuurders. In deze spannende eerste maanden hebben we ruimte voor een trainee, die vanuit gezonde politiekmaatschappelijke interesse De Lobbyvakschool op het netvlies van onze doelgroep brandt.

Uitdaging
Het zwaartepunt van de opdracht is het onderzoek dat de trainee zelf opzet en uitvoert, met als doel de naamsbekendheid van De Lobbyvakschool via media en brancheorganisaties te vergroten bij de doelgroep. Daarnaast brengt de trainee behoeftes van onze doelgroep in kaart. De public affairs-component van de stage bestaat uit het monitoren van politiekmaatschappelijke ontwikkelingen voor onze doelgroep en het opstellen van rapportages voor onze opdrachtgevers. We dagen de trainee uit om zelf nieuwe kansen te ontdekken voor De Lobbyvakschool en onze diensten te verbeteren.

Profiel
Onze gewenste kandidaat is (bijna) WO-afgestudeerd en haalt plezier uit onderzoeken. Je overtuigt ons eenvoudig dat je politiekmaatschappelijk geïnteresseerd bent. Onze perfecte kandidaat is ondernemend, assertief en initiatiefrijk. Je hebt er geen moeite mee mensen aan hun jasje te trekken. We zoeken iemand die gedisciplineerd en zelfstandig werkt, want we werken we niet vanuit een vaste werkplek. Je scoort punten als je iets weet van lokale politiek en/of de decentralisatie van de (langdurige) zorg.

Aanbod
Je krijgt de unieke kans om een nieuwe samenwerking in public affairs te zien en doen groeien. Als je uit het juiste ondernemershout bent gesneden dan kun je mogelijk na de trainee-periode als adviseur werken voor De Lobbyvakschool. Je krijgt veel vrijheid om zelf een draai aan deze werkstage te geven. Je hebt flexibiliteit, dus ruimte voor studie of werk. We bieden een goede vergoeding. Je begint in oktober en werkt 32 uur per week. De duur bepalen we in onderling overleg.

Doen
Je kunt je interesse kenbaar maken door uiterlijk 19 september 2014 een korte motivatiebrief (max. 400 woorden) en cv op te sturen naar directie@lobbyvakschool.nl.

Tags: , , , , , , ,